"PNL are o oportunitatea unică, să facă un program pentru România care să pună înainte de toate cetăţeanul şi abia după aceea statul. Cred că e cazul să stabilim că din acest moment, din decembrie 2016, statul nu este într-o ierarhie deasupra cetăţeanului, ci statul e pe orizontală şi ceea ce trebuie noi să facem este să facem un stat prietenos care, în primul rând, să-i ajute pe oameni, să devină prietenul şi nu sancţionatorul", a afirmat Adriana Săftoiu, în discursul susţinut în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) al PNL care are loc la Palatul Parlamentului. 

Săftoiu şi-a făcut apariţia pe scena reuniunii pe refrenul melodiei rap "O Românie Dreaptă", care urmează să fie şi imnul de campanie al PNL pentru alegerile legislative. 

Gheorghe Falcă, coordonatorul campaniei electorale a PNL la legislative, a precizat în deschiderea CNC că unul dintre sloganurile electorale ale liberalilor: "Schimbarea începe cu noi înşine"

Tot în cadrul ședinței CNC, după demisia lui Vasile Blaga din funcția de co-președinte al PNL, Alina Gorghiu a fost validată ca președinte unic al formațiunii, iar Daniel Buda ca împuternicit să semneze listele candidaților la alegerile parlamentare