Evenimentul Zilei > Actualitate > Sacrificiu de mamă: de ce a stat o femeie timp de 10 săptămâni într-un pat înclinat
Sacrificiu de mamă: de ce a stat o femeie timp de 10 săptămâni într-un pat înclinat

Sacrificiu de mamă: de ce a stat o femeie timp de 10 săptămâni într-un pat înclinat

După ce a pierdut două sarcini, o britanică a adoptat o măsură extremă când a rămas gravidă pentru a treia oară: timp de 10 săptămâni, 24 de ore din 24, a stat în spital într-un pat înclinat la 45 de grade, cu faţa în jos şi picioarele sus. Efortul a meritat: a născut o fetiţă perfect sănătoasă.

Pentru că făcuse de două ori avort spontan, Dona Kelly a suflat şi-n iaurt când a rămas însărcinată pentru a treia oară. În a cincea lună de sarcină, medicii au avertizat-o că există riscul să piardă şi de această dată copilul.
Singura metodă să evite acest lucru a fost să stea într-un pat înclinat la 45 de grade, pentru a reduce presiunea asupra colului uterin, scrie dailymail.co.uk. Se dădea jos doar ca să meargă la toaletă. „Îmi amorţeau mâinile teribil, era groaznic, dar mai groaznic era să-mi pierd şi de data asta copilul”, se consola tânăra.
Chiar şi aşa, Dona a născut cu şase săptămâni înainte de termen prin cezariană. Fetiţa a stat două săptămâni în incubator, iar acum este perfect sănătoasă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: