Evenimentul Zilei > Monden > Să fie aceasta SCRISOAREA DE ADIO a ALINEI EREMIA?
Să fie aceasta SCRISOAREA DE ADIO a ALINEI EREMIA?

Să fie aceasta SCRISOAREA DE ADIO a ALINEI EREMIA?

Alina Eremia surprinde printr-o poveste de dragoste răvășitoare cu un deznodământ trist.

Noul single, ‘A fost o nebunie’ este o piesă foarte aproape de sufletul Alinei, iar versurile, scrise integral de către Alina Eremia sunt spuse sub forma unei scrisori audio spusă printre lacrimi și suspine.

 

A fost o nebunie“ vorbeşte despre o poveste de dragoste cărora multora dintre noi li se va părea foarte familiară. Versurile piesei punctează momentele cele mai importante ale unei relaţii şi avalanşa de sentimente pe care o trăiesc partenerii. Mai întâi fluturaşii din stomac, apoi clipele efervescente, pentru ca apoi să intervină rutina, tentaţia care are puterea de a rupe relaţia şi finalul iminent. Cu toţii am trecut măcar o dată prin aceste etape, nu-i aşa?afirmă Alina

Mai mult, artista şi-a imaginat povestea ca pe o scrisoare de adio în care ea interpretează rolul eroinei principale şi care îşi dezvăluie treptat sentimentele faţă de iubit, dar care se străduieşte totodată să se elibereze de durerea care o mcină din trecut. Vinovatul, în cazul poveştii „A fost o nebunie“ este chiar partenerul, adică acel bărbat care nu a ştiut să o preţuiască, să îi împărtăşească iubirea şi care a declanşat furtuna de sentimente.

 

Şi pentru că cele mai autentice poveşti de viaţă se nasc din situaţii reale, Alina declară că s-a inspirat din realitatea cotidiană atunci când a compus versurile piesei „A fost o nebunie“, dar pe care a interpretat-o prin unghiul personal şi a transpus-o în cuvintele proprii. Povestea este completată vizual de videoclipul în regia lui Bogdan Dargiu, videoclip in care artista își arata veleitațile de actriță. 

 

 

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe, piesele ei având milioane de vizualizări pe internet. Hituri precum ‘Cum se face’, ‘Când luminile se sting’, ‘Played You’ au ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate și au fost printre cele mai difuzate melodii din România.

 
 
 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: