Evenimentul Zilei > Monden > S-au certat și s-au împăcat după divorț
S-au certat și s-au împăcat după divorț

S-au certat și s-au împăcat după divorț

Împăcarea anului în showbiz-ul românesc îl are în prin plan pe Alin Oprea. Ex-solistul Talisman divorțează de nevastă și își spală rufele în public, dar are de împărțit lucruri și cu alții.

Alin Oprea și Tavi Colen, colegul său din trupa Talisman, au ajuns la un pas de împacare, după ce au fost și ei supărați rău. Acum se gândesc chiar să mai dea o șansă proiectului lor muzical. Nu de alta, dar la câtă mediatizare a avut parte Alin prin prisma divorțului, publicitatea ar putea fi benefică și trupei.

Amintim că în 2006, membrii uneia dintre cele mai de succes trupe românești din toate timpurile, Talisman, au anunțat că se despart și, inițial, nici unul nu a dorit să vorbească despre motivele rupturii.

Abia peste niște ani, celălalt component al trupei, Tavi Colen a spus ce s-a întâmplat. I-a cerut  colegului și prietenului său, Alin Oprea, trei lucruri. Nu s-a ținut de ele.Care sunt cele trei condiții impuse de Tavi Colen.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.