Potrivit The Guardian, preluat de Agerpres, cuplul nemuţumit a descris hotelul drept "o cocioabă putredă şi fetidă" şi după ce le-a fost restrasă de pe cardul de credit 100 de lire au aflat că hotelul are reguli stricte împotriva clienţilor care scriu recenzii nefavorabile.

Chiar dacă managerul hotelului s-a ascuns de jurnaliştii de la The Guardian ca să nu dea explicaţii, potrivit unor reprezentanţi ai hotelului, Tony şi Jan Jenkinson ar fi trebuit să citească cu atenţie condiţiile şi prevederile trecute pe formularul de cazare.

Conform acestora, "în pofida faptului că numeroşi clienţi apreciază hotelul nostru, prietenii sau familia dumneavoastră ar putea să nu-l aprecieze. Pentru orice recenzie negativă publicată pe orice site, cei responsabili vor fi taxaţi cu suma de 100 de lire sterline".

În recenzia postată pe 30 august cuplul indica starea deplorabilă a camerei primite. Conform celor doi, în baie nu curgea apă caldă, fierbătorul de apă nu funcţiona iar partea din faţă a unui dulap pentru lucruri s-a desprins în momentul în care au deschis un sertar.

"Aveam instrucţiuni în cameră despre cum să facem un apel telefonic, instrucţiuni care ar fi fost foarte utile dacă am fi avut un telefon!! Tapetul se cojea de pe pereţi, covorul era ros, murdar şi plin de pete. Cât despre pat, este cu totul alt capitol (…) cadrul era murdar şi uzat iar arcurile din saltea ne-au atacat întreaga noapte", a scris cuplul pe TripAdvisor. În plus, turiştii scandalizaţi au adăugat că oferta de mic dejun inclusă în preţul camerei era "o glumă proastă".

Într-o descriere publicată pe site-ul Booking.com hotelul este prezentat drept un loc cu "dormitoare confortabile", decorate în mod tradiţional. De pe site-ul LateRooms.com reiese că hotelul "este faimos pentru programele de divertisment live şi pentru rafinata sa bucătărie", încheie The Guardian.