Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au bătut cu „legea”. Românii din Germania i-au băgat în spital pe polițiști
S-au bătut cu „legea”. Românii din Germania i-au băgat în spital pe polițiști

S-au bătut cu „legea”. Românii din Germania i-au băgat în spital pe polițiști

Mai mulți români stabiliți în Germania au fost arestați după ce, aflați sub influența alcoolului, au bătut mai mulți polițiști.

Trei polițiști Essen, Germania, au ajuns la spital după ce au fost bătuți de mai mulți români aflați sub influența alcoolului. Oamenii legii fuseseră chemați pentru a opri o petrecere mult prea gălăgioasă, scrie Digi24.

În data de 5 ianuarie, după ora 23, polițiștii au fost chemați într-un bloc de locuințe din districtul Ostviertel din cauza zgomotului. La sosire, aceștia au găsit ușa unui apartament deschisă, iar înăuntru avea loc o petrecere cu aproximativ 20 de oameni, potrivit poliției din Essen.

Un român de 38 de ani, proprietar al apartamentului în care avea loc cheful, a refuzat vehement orice cooperare cu oamenii legii, devenind în cele din urmă agresiv cu ei. În apărarea acestuia au venit și alți membri ai familiei.

Deși au încercat să mai cheme întăriri pentru a evita un conflict, polițiștii nu au mai apucat să facă asta situația scăpând de sub control. Aceștia au fost nevoiți, pentru a calma spiritele încinse, să folosească spray-ul paralizant și bastoanele din dotare.

În urma conflictului, românul de 38 de ani și alți trei bărbați au fost arestați, iar toți participanții la petrecere au fost legitimați și eliberați.

Un polițist de 28 de ani a suferit răni grave la mâini, iar alți doi au fost răniți ușor.