Evenimentul Zilei > Sport > S-a terminat totul pentru Dinamo. Ionuț Negoiță îi lasă fără aer pe „câini”
S-a terminat totul pentru Dinamo. Ionuț Negoiță îi lasă fără aer pe „câini”

S-a terminat totul pentru Dinamo. Ionuț Negoiță îi lasă fără aer pe „câini”

Dinamo are nevie de 180.000 de euro pentru licențiere, iar Ionuț Negoiță nu vrea să mai investească.

Ionuț Negoiță este foarte supărat pentru că nu găsește un om de afaceri căruia să-i vândă clubul Dinamo. Finanțatorul „roș-albilor” nu prea mai e, de fapt, investitor, și a spus clar că nu mai are de gând să pompeze bani în Ștefan cel Mare. El a atras atenția că gruparea din „Groapă” riscă să intre în faliment, pentru că are nevoie urgentă de bani pentru licențiere.

„Se îngrămădesc toți să preia Dinamo, nu mai știu ce ofertă să aleg… Din păcate, serios acum, nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51 la sută, cât voiam inițial, ci tot cât mai am. Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!.

Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Dacă există persoane interesate, le aștept în aceste săptămâni. Dacă le e indiferent, înseamnă că atât merită Dinamo. Așa, dacă știu să comenteze de pe margine, asta e situația. Ce depinde de mine, fac tot ce pot. Dau suportul și concursul celui, celor ce vor să preia clubul. Din povești, am auzit mulți viteji…

Când e vorba să-și asume, dispar ca măgarul în ceață! Nu luați în glumă, mă surprinde că lumea ia în râs subiectul. Am lăsat de la mine mereu. De pe margine, mulți cunoscători au zis că fac, că dreg. Când a fost să treacă la modul concret, nu-și mai asumă nimeni. Toți vor să critice și să țină banii în buzunar.

Dacă nimeni nu se implică, înseamnă că atât merită clubul! Ce pot să zic mai mult? Le-am zis suporterilor, să pună mână de la mână și să preia Dinamo. Mi-au spus: «Nu, nu ne băgăm, nu ne pricepem!». Clubul e pentru suporteri, dacă nu va exista altă variantă, vor fi obligați să găsească o formulă, altfel s-o ia Dinamo de la capăt din liga a patra. Să-și asume, iar eu doar să iau înjurături… Nu mai merge”, a spus Negoiță pentru gsp.ro.