S-a rupt lanţul de iubire la Astra!

S-a rupt lanţul de iubire la Astra!

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra, i-a criticat dur pe antrenorul Daniel Isăilă şi pe preşedintele Dinu Gheorghe după eşecul cu U Cluj, scor 0-1.

"Sunt dezamăgit. De puţine ori m-am simţit atât de umilit ca astăzi. Vom lua măsurile care trebuie la finalul campionatului. Daniel Isăilă are anumite fixaţii cu acel jucător, Karim Yoda, care nu e de Astra.

Jocul n-are treabă cu fotbalul. Bine că am luat puncte să nu retrogradăm. M-am luat după un preşedinte de club, care a încercat să mă convingă că un anume antrenor e bun pentru echipa asta. O echipă nu se face fără un antrenor de calitate", a spus Ioan Niculae.

Dinu Gheorghe, preşedintele echipei Astra, n-a vrut să-şi supere patronul.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Reacţia lui Ioan Niculae e de înţeles. Am avut o evoluţie modestă în acest debut de campionat. Consider că nu este nimic pierdut. Echipa este în obiectiv, locurile 1-3. Suntem aici, am fost doar în fruntea clasamentului în primele 21 de etape. Poate am greşit, pentru că eu am ridicat ştacheta prea sus pentru Astra.

Eu am vrut să ne propunem mai mult, poate prea repede. Pînă să plecăm de la Ploieşti, nu aveam identitate, eram echipa a doua a oraşului. Acum vom avea o bază sportivă şi toate condiţiile la Giurgiu. Sînt singur însă că nu vom termina mai jos de locul doi. Poate primul loc e imposibil, dar la locul doi avem şanse", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.