Într-o rochie superbă, un decor de poveste şi alături de prieteni apropiaţi, sâmbătă, Dana Rogoz a trăit cea mai frumoasă zi a vieţii ei.
Vedeta, ce a debutat de mică la Pro TV în rolul Abramburicăi, şi regizorul Radu Dragomir s-au cununat religios la Palatul Mogoşoaia. „Sunt foarte fericită!”, a exclamat emoţionată mireasa. „Totul este exact aşa cum am visat, exact aşa cum mi-am imaginat că o să fie la nunta mea! Sunt foarte fericită!”. Cortul alb amenajat pe o pajişte imensă a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate, felinare şi ghirlande.
Mirii au oferit ghivece cu flori de câmp invitaţiilor, ca amintire. Multe dintre decoraţiuni au fost confecţionate de Dana, care a ţinut ca totul să fie cât mai personalizat posibil. Culorile serii au fost verde deschis, lila lavandă şi ivoire. Bufetul de dulciuri a impresionat prin brioşe şi biscuiţi.
Rochia purtată de Dana a fost o creaţie Parlor by Veronica Zaharia. Adela Popescu şi Laura Cosoi, împreună cu alte trei prietene foarte bune ale miresei au fost cele cinci domnişoare de onoare. Rochiile lor au avut culoarea lavandei, iar pe cap au avut împletite coroniţe din floare de muşetel. Dana şi Radu şi-au făcut apariţia în cortul alb la „bordul” unei biciclete roşii, cu două locuri, la care au pedalat atât mirele, cât şi mireasa.
Un alt moment impresionant al serii a fost dansul Abramburicăi Dana Rogoz cu cel al Magicianului Marian Ralea. „Eu pot, eu sunt Magician!”, melodia pe care generaţii întregi de copii au fredonat-o în copilărie.