Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a dat startul la „Vocea României”. Vezi pe cine au ales antrenorii
S-a dat startul la „Vocea României”. Vezi pe cine au ales antrenorii

S-a dat startul la „Vocea României”. Vezi pe cine au ales antrenorii

Aşa cum s-a anticipat, cel de-al doilea sezon al show-ului muzical de la Pro TV a depăşit ca valoare debutul de anul trecut. Concursul vocilor s-a transformat într-un adevărat spectacol de divertisment, iar la "Audiţiile pe nevăzute" "faulturile" dintre atrenori au fost savuroase.

Experienţa concursului de la Pro TV şi-a spus cuvântul. Pe lângă vocile foarte bune înscrise în noul sezon, disputa antrenorilor, pentru a-i câştiga pe cei mai buni concurenţi, a ajuns la rafinament. Şi nu pare deloc regizată.
E probabil că, atât Horia Brenciu, cât şi Loredana au îndurat cu greu înfrângerea suferită în faţa colegului lor mai tânăr, Smiley, iar acum par hotărâţi să-şi ia revanşa.
La "Audiţiile pe nevăzute" de aseară, Horia Brenciu şi-a folosit toate atuurile pentru a-l convinge pe cei aleşi să vină în tabăra lui. S-a descălţat, şi-a pus o pălărie pe cap, a dansat pe scaun şi a spus cuvinte dulci fetelor.
Cel de-al doilea sezon al super show-ului a debutat cu un moment special oferit de finaliştii primului sezon. Seara a început cu un cântec pregătit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu şi cei patru finalişti ai primului sezon: Dragoş Chircu, Ştefan Stan, Cristian Sanda şi Iuliana Puşchila.
Cei opt au interpretat într-o maniera proprie piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon 5.
Maria Cojocaru din Sibiu a avut nevoie doar de 12 secunde pentru a întoarce scaunele antrenorilor. Tânăra ce a mărturisit că a luat numai o oră de canto, a intrat descultă pe scenă şi, cu o melodie acapella, i-a făcut pe toti cei patru membrii ai juriului să îşi întoarcă scaunele. „Îmi place că stai cu tălpile goale şi putem sta împreună cu tălpile goale”, a fost fraza prin care Maria i-a spus DA! lui Horia Brenciu.
"Brenciu, uneori prea se dă în stambă", este părerea unanimă a colegilor antrenori de la "Vocea României". Experienţa şi debitul verbal al artistului îi pune pe Smiley şi Moga în dificultate să-şi câştige concurenţii doriţi. Nici pentru Loredana nu e uşor să-şi facă auzită vocea, când intră în competiţie cu avalanşa de argumente aduse de Brenciu. Totuşi, diva goseşte un as în mânecă atunci când vrea să fie convingătoare. Între Brenciu, Smiley şi Moga se aprinde însă, uşor, un conflict.
Poate cea mai mare surpriză pe scena de la Vocea României a trăit-o Raluca Drăgoi, de 25 de ani. Născută într-o familie de muzicieni, tânăra ce a debutat la vârsta de 12 ani a scos până acum un album, a apărut în videoclipuri şi a urcat pe scenă alături de Loredana. Chiar dacă a cântat cu toată pasiunea, evoluţia de aseară nu a întors scaunul niciunui membru al juriului.
După prima ediţie a celui de-al doilea sezon, competiţia arată astfel:

Echipa Loredanei:
Ştefan Gheorghiu, 39 de ani, de profesie consultant imobiliar şi financiar. Bărbatul s-a apucat de muzică de doi ani, este căsătorit şi are doi copii.

Daria Corbu, 25 de ani, din Piteşti.

Ciprian Teodorescu, 32 de ani, de profesie arhitect. Tânărul este căsătorit şi are un copil.
Echipa lui Horia Brenciu:

  • Simion Izabela are 19 ani, este studentă şi este din Târgovişte.
  • Maria Alexievici are 20 de ani, este studentă la Conservator şi este din Alba Iulia.
  • Maria Elena Cojocaru, de 21 de ani, studentă.

Echipa lui Smiley:

  • Matei Sorescu, de 25 de ani, din Timisoara
  • George Liliac, 32 de ani, Oneşti

Echipa lui Moga:

  • Maria Mirabela Cismaru, o tânără de 17 ani din Rovinari
  • Dorin Ochenatu, 27 de ani. Tânărul stă jumătate de an în Ibiza şi jumătate de an în Italia şi a venit în ţară special pentru a participa la "Vocea Românie".
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News