Evenimentul Zilei > International > S-a aflat motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în negru
S-a aflat motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în negru

S-a aflat motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă în negru

Un expert regal dezvăluie adevăratul motiv pentru care Meghan Markle optează pentru hainele închise la culoare, în special negru. 
Meghan Markle pare să aibă o predilecţie pentru culoarea neagră, purtând-o frecvent cu diferite ocazii. Ultima a fost superba rochie purtată la premiera filmului The Lion King.

Expertul regal Richard Fitzwilliams a dezvăluit alegerea monocromului, pe care ducesa de Sussex îl poartă cu atâta dezinvoltură: „Pentru a nu ieşi prea mult în evidenţă„, spune acesta. Negru, spune el pentru Express.co.uk, se adapatează tuturor momentelor făcând oamenii obişnuiţi să iasă ei în evidenţă. Negrul purtat în public oferă mai multă publicitate evenimentului respectiv”.

Expertul regal încurajează alegerea culorii de către Meghan, fiindcă negrul este ”una dintre cele mai dinamice şi mai şocante culori, iar ei îi stă atât de bine” şi mai ales fiindcă Yves Saint Laurent spunea cu ani în urmă: Dacă unei femei nu-i stă bine în negru, nu-i stă bine în nimic.

Fitzwilliams a mai spus referindu-se la Kate Middleton că „ea nu poartă prea des haine colorate şi lungimea acestora este medie şi adaptate momentului. Ea poartă haine destul de sobre, ştiind că va deveni nu peste mult timp regină”.
Expertul spune că cele două ducese sunt ca nişte icoane în faţa supuşilor, cu o acoperire globală extraordinară. Fiindcă hainele pe care le poartă cele două influenţează vânzările diferitelor branduri, provocând la un moment dat o frenezie a cumpărăturilor. Hainele purtate de cele două ducese şi cumnate reprezintă azi un fenomen de interes mondial.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News