Prințul Harry ar fi trăit o poveste de iubire secretă cu Pippa Middleton, sora mai mică a lui Kate. Acest lucru este evidenţiat în biografia care dezvăluie unele lucruri picante din interiorul familiei regale, care a fost întotdeauna în centrul bârfelor din cele mai variate motive.

Harry s-a iubit cu Pippa Middleton?

Tabloidele britanice sunt în coliziune cu  membrii regali, în special cu Meghan Markle și Harry care, doar pentru a scăpa, au decis să se mute, dar cineva nu este de acord, pentru că nu sunt lăsaţi nici acum în pace. Potrivit celor responsabili cu dezvăluirile, cel de-al doilea fiu al lui Lady D ar fi avut o pasiune secretă cu Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge.

Totuși, pasiunea care a izbucnit nu a fost niciodată confirmată nici de cei direct în cauză, nici de sursele oficiale ale palatului. Cu toate acestea, se vorbeşte iar de dragostea secretă dintre Harry și Pippa, având în vedere aniversarea nunții a Ducilor de Cambridge și cu lansarea unei cărți intitulate „Exposed”, în care fotograful și artistul Alison Jackson a povestit punctul său de vedere cu privire la mai multe aspecte în ceea ce-i priveşte pe actorii principali din poveste, adică: pasiune dintre Pippa și Prințul Harry.

Pippa şi Harry au eclipsat nunta lui Kate şi William

Era 29 aprilie 2011, iar nunta regală a lui Kate și William era sărbătorită la Londra. Dar lumina reflectoarelor nu a fost doar pe viitorii duci, ci și pe cei doi martori ai mirilor. Toată lumea își amintește fotografiile, știrile și bârfele despre rochia lui Pippa extrem de sexy, mulată pe corp care, zile întregi, a fost analizată de presa engleză, dar puțini își amintesc privirile și zâmbetele complice pe care sora miresei și prințul Harry le-au schimbat în timpul nunții.

La nouă ani de la nuntă și de la privirile cu subînţeles care au evidențiat o atracție puternică între cei doi, presa a revenit la această poveste. După nunta lui Kate și William , Harry și Pippa au fost observați de mai multe ori împreună, dar cea mai directă dovadă a fost un zbor Londra-Bari pentru a petrece un weekend în regiunea Puglia considerată una dintre cele mai frumoase zone din sudul Italiei.

Ceva s-a rupt după acea escapadă, dar s-au vindecat oare?

Iar astăzi presa britanică revine la subiect afirmând că decizia lui Meghan „atât de radicală” ar fi întemeiată. E posibil să fi simţit pericolul dispre Pippa  – care şi aşa nu prea este fericită în mariajul său – alegând să lase tot luxul oferit de Casa Regală britanică şi să plece în SUA cu tot cu prinţ şi copil.