Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat cum îşi va sărbători Regina Elisabeta a II-a ziua de naştere
S-a aflat cum îşi va sărbători Regina Elisabeta a II-a ziua de naştere

S-a aflat cum îşi va sărbători Regina Elisabeta a II-a ziua de naştere

Regina Elisabeta se pregăteşte să-şi sărbătorească cei 94 de ani cu totul inedit faţă de anii precedenţi adaptându-se la vremurile de pandemie.

Gata cu salvele de tun, gata cu paradele. Majestatea Sa a găsit o modalitate alternativă pentru a sărbători ziua de naştere.

Distanţarea socială apasă greu pe ziua de naştere a reginei care nu va putea avea alături pe cei dragi. Ştie asta foarte bine şi regina Elisabeta care se pregăteşte să celebreze cei 94 de ani cu o videoconferinţă cu toată familia regală.

Sunt dezvăluiri ale Daily Mail care a aflat că regina va a vea discuţii cu nepoţii şi strănepoţii săi.

Elisabeta a II-a se află actualmente izolată la castelul Windsor împreună cu soţul, principele Philip: cei doi nu pot primi vizite, spre deosebire de anul trecut când 16 membri ai familiei regale au adus omagii reginei şi petrecând cu ea tot restul zilei.

Anul acesta ziua de naştere va fi celebrată diferit: nu vor fi trase salve de tun, nici obişnuita paradă din iunie, numită „Trooping Colour”, dar familia regală va găsi o modalitate de a se întâlni cu regina prin platforma de teleconferinţă utilizată în multe zone ale pământului mai ales în această perioadă de distanţare socială.