Evenimentul Zilei > International > RUSIA şi CHINA au desfăşurat împreună un EXERCIŢIU MILITAR
RUSIA şi CHINA au desfăşurat împreună un EXERCIŢIU MILITAR

RUSIA şi CHINA au desfăşurat împreună un EXERCIŢIU MILITAR

Comandanții chinezi și ruși au efectuat duminică un exercițiu militar pentru desfășurarea “Joint Sea 2017” în Marea Baltică.

În timpul acestui exerciţiu care a durat câteva ore, două grupuri tactice de atac, formate din nave de război din flotele chinezești și rusești, au simulat detaliile exercițiilor pe o hartă, inclusiv lansarea pe cale maritimă, apărarea aeriană, aterizarea comună și inspecția , căutarea și salvarea, reaprovizionarea și alte subiecte.

“Exercițiul de simulare a fost realizat în două scopuri, și anume, făcând comandanții de la toate nivelurile să fie mai familiarizați cu procedurile exercițiilor, precum și îmbunătățirea coordonării și înțelegerii între comandanții celor două țări”, a declarat Wang Xiaoyong, căpitanul unui detașament distrugător al armatei chineze.

Exercițiul Joint Sea 2017, care a început sâmbătă și va dura până pe 28 iulie, vizează desfășurarea misiunilor comune de salvare și asigurarea activităților economice maritime.

Flota chineză este alcătuită dintr-un singur distrugător, o fregată, o navă de aprovizionare, elicoptere și alte nave maritime. Partea rusă include o fregată, o aeronavă cu aripă fixă, elicoptere și nave maritime.

Forțele navale chineze și ruse vor efectua o varietate de exerciții comune și vor participa la parada de la Sankt-Petersburg, cu ocazia Zilei Marinei rusești, scrie Xinhuanet.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: