Evenimentul Zilei > International > RUSIA ar putea adopta REPRESALII suplimentare dacă Occidentul va aplica noi sancțiuni
RUSIA ar putea adopta REPRESALII suplimentare dacă Occidentul va aplica noi sancțiuni

RUSIA ar putea adopta REPRESALII suplimentare dacă Occidentul va aplica noi sancțiuni

Dacă liderii occidentali vor aplica noi sancțiuni împotriva Rusiei, administrația de la Moscova este pregătită să reacționeze pe măsură și să adopte măsuri restrictive suplimentare, a avertizat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de RIA Novosti.

"Analizăm mai multe variante. Am spus de mai multe ori, că Rusia nu este adepta introducerii de sancțiuni și că n-am făcut noi primul pas. Dar dacă partenerii noștri vor continua cu practicile lor distructive, asemenea măsuri suplimentare vor fi luate", a explicat Peskov.

După primul val de sancțiuni economice impuse de UE și SUA, în această primăvară, Federația Rusă a interzis, pentru un an, importurile de produse alimentare din țările respective.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.