Rusia a INVADAT o ŢARĂ vecină! Vezi unde a REUŞIT să pătrundă / GALERIE FOTO

Rusia a INVADAT o ŢARĂ vecină! Vezi unde a REUŞIT să pătrundă / GALERIE FOTO

Despre Rusia se spune că reuşeşte să facă orice. Orice îi trece prin cap. Şi iată că a reuşit şi de data aceasta.

Click aici pentru Galeria Foto Ruşii ar face orice pentru a asigura securitatea în cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci. Inclusiv să invadeze o ţară vecină. Din motive de securitate cu privire la Olimpiada de la Soci, ruşii au ajuns să modifice „temporar” graniţele şi au intrat cu 11 kilometri în Republica Autonoma Abhazia!

Sub protecţie

Guvernul georgian s-a declarat ingrijorat profund de aceasta extindere teritorială, în contextul în care Rusia este una dintre puţinele ţări care a recunoscut Abhazia ca stat suveran de la separarea de Georgia. Guvernul georgian şi-a exprimat "profunda îngrijorare" faţă de "extinderea ilegală".

Ne puteți urmări și pe Google News

Moscova se află angrenată în cea mai mare operaţiune în domeniul securităţii din istoria Jocurilor Olimpice, Soci aflându-se la aproximativ 40 de kilometri de frontiera cu Abhazia. Principala ameninţare o constituie eventuale atacuri teroriste ce pot fi comise de militanţi islamişti din Caucaz. Forţele abhaze de securitate vor patrula în noua zonă de frontieră, iar locuitorii din regiune sunt obligaţi să aibă actele de identitate asupra lor. Regiunile georgiene separatiste Abhazia si Osetia de Sud sunt susţinute financiar de Moscova şi se află sub "protecţie" militară rusă.