Evenimentul Zilei > Actualitate > Rusia a încercat să influențeze alegerile SUA!  Serviciile îl spală pe Biden?
Rusia a încercat să influențeze alegerile SUA!  Serviciile îl spală pe Biden?

Rusia a încercat să influențeze alegerile SUA!  Serviciile îl spală pe Biden?

Campania Russiagate pare să-și repornească motoarele, chiar dacă Joe Biden l-a înlocuit pe Donald Trump la Casa Albă.

Rusia a încercat să influențeze alegerile SUA!  Într-un raport de 15 pagini publicat marți de Biroul Directorului pentru Informații Naționale din SUA, se vorbește din npou despre încercarea rușilor de a influența alegerile prezidențiale din SUA.

Serviciile secrete americane spun că au identificat o operațiune secretă a rușilor. Aceasta  încerca să răspândească „acuzații înșelătoare sau nefondate” împotriva președintelui Joe Biden.


Kim Jong-un, umilința supremă pentru Biden. Sfatul dat prin intermediari


Moscova ar fi transmis acuzații împotriva lui Biden către aliații lui Donald Trump, au declarat oficialii serviciilor de informații americane.

Rusia a încercat să influențeze alegerile SUA!  Atac la Joe Biden

„Rusia a intervenit pentru a-l susține pe fostul președinte Trump. a-l ataca pe președintele Biden și a submina încrederea în procesul nostru electoral.
Rusia a desfășurat o operațiune de informații de succes care a pătruns în cercul interior al fostului președinte.

Persoanele apropiate de fostul președinte au fost vizate de agenți ai serviciilor de informații rusești, inclusiv Andriy Derkach și Konstantin Kilimnik. Aceștia au răspândit dezinformarea în sistemul nostru politic, cu intenția de a-l denigra pe actualul președinte Biden și de a-i deteriora candidatura”, a declarat democratul Adam Schiff.


Se schimbă istoria! S-au găsit texte fabuloase din timpul lui Hristos


Raportul precizează că nu a existat nicio încercare de a modifica vreun aspect tehnic al alegerilor, cum ar fi înregistrarea alegătorilor și votarea.

Raportul a continuat să afirme că, spre deosebire de alegerile din 2016, operațiunile de informații americane nu au detectat niciun „efort cibernetic rusesc pentru a avea acces la infrastructura electorală”.

Cu toate acestea, a apreciat că președintele rus Vladimir Putin a autorizat operațiunile de influență menite să „denigreze candidatura președintelui Biden” și „să-l sprijine pe fostul președinte Trump”.

Rusia a încercat să influențeze alegerile SUA!  Iranul l-a atacat pe Trump

Raportul a identificat, de asemenea, implicarea altor câteva țări care au încercat să manipuleze rezultatul alegerilor. Se susține că Iranul „a desfășurat o campanie de influență sub acoperire cu mai multe direcții” dedicată subminării perspectivelor de realegere a lui Trump.

Schiff a continuat: „Indiferent ce națiune încearcă să influențeze sistemul nostru politic și cine ar putea beneficia, ambele părți trebuie să vorbească cu o singură voce și să respingă orice intervenție în alegerile noastre”, scrie ziarul britanic Daily Express..


Noua ordine mondială! Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară


Câtă încredere se poate avea în imparțialitatea lui Adam Shiff după prestația sa în scandalul Russiagate legat de alegerile din 2016 e greu de spus. Oricum, raportul dat acum publicității pare să încerce să spele imagine actualului președinte de afacerile dubioase de care este acuzat fiul său Hunter.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.