Evenimentul Zilei > Politica > Ruptură în PSD? Grindeanu, în locul lui Ciolacu. Mișcarea pune semne de întrebare în partid
Ruptură în PSD? Grindeanu, în locul lui Ciolacu. Mișcarea pune semne de întrebare în partid

Ruptură în PSD? Grindeanu, în locul lui Ciolacu. Mișcarea pune semne de întrebare în partid

La alegerile de la organizatia PSD Tulcea, care au loc sâmbătă în orașul de pe malul Dunării, este rezent la eveniment, Sorin Grindeanu, proaspăt revenit în partid, în timp ce locul președintelui interimar al partidului, Marcel Ciolacu, este gol.

Este pentru a treia oară când fostul premier participă la o ședință a unei organizații PSD, după ce organizația din Timiș a anunțat că îl sustine pe Grindeanu să candideze la Congresul din februarie.  Până acum, însă, nu s-a mai întâmplat ca acesta să participe la discuțiile care pregătesc Congresul în absența președintelui PSD.

Această apariție alimentează tot mai mult informația că mai mulți baroni PSD şi-l doresc candidat la Congres pe Sorin Grindeanu. Îl vad ca pe un personaj pe placul electoratului, care cere figuri noi la vârful PSD.

Sorin Grindeanu a fost premier când Executivul a adoptat celebra OUG 13, dar ulterior a intrat în conflict cu Liviu Dragnea și a refuzat să plece de la Guvern, după ce a fost dat jos prin moțiune de cenzură votată de propriul partid.

Mai apoi, Grindeanu a ajuns preşedinte ANCOM, funcție pe care o ocupă și acum și pentru care este plătit lunar cu peste 2.700 de euro, potrivit declaratiei de avere depuse în iunie 2019.

Dacă va candida la Congresul PSD de la finalul lunii februarie, Sorin Grindeanu trebuie sa îşi dea demisia.

Este cunoscut faptul că fostul premier Sorin Grindeanu este bun prieten cu liderul Pro România, Victor Ponta, informează digi24.ro.