Săptămâna trecută  a ieșit la iveală faptul că Ducesa de Cambridge o privește pe Rose Hanbury, Marchiza de Cholmondeley, drept o rivală, șocându-i pe toți apropiații Casei Regale, arată The Sun.

Se pare că cearta este mult mai gravă decât s-a crezut până acum, iar Prințul William încearcă să le împace pe cele două, acesta având, de altfel, o relație bună cu soțul marchizei, David Rocksavage. Cele două cupluri au mai ieșit împreună și în trecut, fapt ce a întărit prietenia dintre Ducesă și Marchiză. Totuși Ducesa a refuzat încercarea soțului ei de a rezolva situația, spunându-i că fostul model, Rose Hanbury trebuie înlăturată din grupul lor de confidenți.

Atât David Rocksavave, Marchiz de Cholmondeleye, cât și soția sa, Rose sunt foarte conectați cu lumea showbizului și scena politică. Acum opt ani cuplul a și participat la nunta regală, unde Rose a fost desemnată ceea mai bine îmbrăcată invitată.  Cei doi locuiesc în Houghton Hall, unde în 2016 a avut loc o gală la care au partcipat și cuplul regal.

Rose Hanbury a făcut furori presă în 2005 când a pozat într-un bikini roz alături de prim ministrul Tony Blair. Ea a fost model la agenția Storm, agenție ce a descoperit-o pe faimoasa Kate Moss.