Evenimentul Zilei > Politica > Rovana Plumb susține că actuala coaliţia majoritară va continua guvernarea
Rovana Plumb susține că actuala coaliţia majoritară va continua guvernarea

Rovana Plumb susține că actuala coaliţia majoritară va continua guvernarea

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, ministrul Muncii Rovana Plumb, a declarat azi, la Comişani, în judeţul Dâmboviţa, întrebată de jurnalişti despre colaborarea cu UNPR, că actuala coaliţie majoritară va continua guvernarea.

''Majoritatea pe care o avem în Parlament, coaliţia la guvernare va continua guvernarea. Prioritatea zero a PSD este de a continua guvernarea, lucrurile bune pe care le-am făcut, măsurile socio-economice pe care le-am luat, reparaţiile şi creşterea economică vor continua şi vom distribui bunăstarea creşterii economice către cetăţeni'', a afirmat Rovana Plumb, citat de Agerpres.

Ea a subliniat că PSD este un partid unit, stabil, solidar, cu prioritate de a continua guvernarea. ''PSD este un partid unit, un partid stabil, un partid solidar, care se bazează pe cei 1.500 de primari, pe consilieri locali, consilieri judeţeni, preşedinţi de consiliu judeţean, parlamentari, membrii noştri de partid şi simpatizanţi şi în continuare îşi va duce mandatul acestei guvernări'', a spus Rovana Plumb.

Ea a răspuns şi unor întrebări ale jurnaliştilor cu privire la la întoarcerea în ţară a premierului Victor Ponta. 'Domnul prim ministru Victor Ponta şi preşedinte al PSD se va întoarce în ţară atunci când starea de sănătate îi va permite. Acest lucru este decis de echipa de medici care verifică starea de sănătate a domnului Victor Ponta'', a spus Rovana Plumb.

Prezentă la Comişani la inaugurarea primăriei din localitate, Rovana Plumb, care este parlamentar de Dâmboviţa, a ţinut şi un scurt discurs în care a subliniat că PSD va continua guvernarea. ''Nimeni care vrea în ţara asta să facă jocuri de putere creând instabilitate, sub nicio formă nu va putea să facă ceva pentru şi împotriva PSD. PSD rămâne un partid unit şi un partid care va continua guvernarea'', a mai afirmat preşedintele Consiliului Naţional al PSD.