Evenimentul Zilei > Politica > Rovana Plumb: PSD traversează o perioadă destul de agitată, dar suntem un partid solidar şi unit
Rovana Plumb: PSD traversează o perioadă destul de agitată, dar suntem un partid solidar şi unit

Rovana Plumb: PSD traversează o perioadă destul de agitată, dar suntem un partid solidar şi unit

Rovana Plumb, preşedintele interimar al PSD; până la întoarcerea lui Victor Ponta în ţară, a declarat, joi seară, că deşi traversează o perioadă agitată, PSD este un partid solidar şi unit care doreşte să menţină guvernarea.

"Traversăm o perioadă destul de agitată ca Partid Social Democrat, dar suntem un partid solidar şi unit. Am vorbit în zilele acestea cu aproape toţi colegii mei, nu numai cu cei din Parlament cât şi cu cei din ţară, suntem uniţi, suntem puternici şi dorim în continuare să menţinem guvernarea pentru că această guvernare înseamnă o serie de măsuri economice cu impact social şi vrem ca ele să se resimtă în buzunarul fiecăruia dintre cetăţeni. Coaliţia rămâne stabilă, sper ca micile diferenţe de abordare să nu afecteze în niciun fel proiectele mari pentru România", a spus Rovana Plumb la Antena 3, potrivit Agerpres.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a mai spus că protocolul coaliţiei de guvernare nu a cuprins vreo prevedere legată de numirea vreunui şef sau altul.

"Este o coaliţie bazată pe principii solide care urmăreşte respectarea tuturor angajamentelor pe care ni le-am asumat în urma voturilor oamenilor. Pot exista diferenţe de abordare, aşa ne-am înţeles de la bun început, sper ca acestea să nu influenţeze bunul mers al guvernării. Toată echipa guvernamentală, avem încredere că în echipă împreună cu Gabriel Oprea care este un om de cuvânt, vrem să mergem în continuare şi să ne respectăm angajamentele", a precizat Rovana Plumb.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: