Evenimentul Zilei > Politica > Rovana Plumb, despre votul privind numirea lui MRU la SIE: Mâine dimineaţă va mai exista încă o discuţie
Rovana Plumb, despre votul privind numirea lui MRU la SIE: Mâine dimineaţă va mai exista încă o discuţie

Rovana Plumb, despre votul privind numirea lui MRU la SIE: Mâine dimineaţă va mai exista încă o discuţie

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că PSD-ul nu susţine nominalizarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu pentru ocuparea funcţiei de director al SIE şi că este posibilă o nouă discuţie în ceea ce priveşte ''modul de comportament politic'' la votul din Parlament.
"În cadrul coaliţiei am discutat mai multe posibilităţi, s-a luat în discuţie şi ceea ce a reieşit din consultările pe care le-am avut astăzi cu grupurile noastre parlamentare şi vom decide mâine dimineaţă. Deci linia politică a PSD-ului a fost aceea pe care am enunţat-o. Pe de o parte, că nu susţinem şi nu participăm la vot. În ceea ce priveşte modul de comportament politic mâine dimineaţă va mai exista încă o discuţie, o consultare şi nu o şedinţă propriu-zisă a coaliţiei. Au fost mai multe discuţii, toţi am venit cu o propunere", a susţinut liderul PSD, potrivit Agerpres.