Evenimentul Zilei > Politica > Rovana Plumb: „Decizia lui Victor Ponta arată preocuparea pentru PARTID. Vrea să îşi demonstreze NEVINOVĂŢIA”
Rovana Plumb: „Decizia lui Victor Ponta arată preocuparea pentru PARTID. Vrea să îşi demonstreze NEVINOVĂŢIA”

Rovana Plumb: „Decizia lui Victor Ponta arată preocuparea pentru PARTID. Vrea să îşi demonstreze NEVINOVĂŢIA”

Rovana Plumb a comentat decizia premierului Victor Ponta de a renunţa la toate funcţiile din PSD. Ministrul Muncii va fi preşedintele interimar al partidului.

Victor Ponta este un lider politic incontestabil pe scena politică din România. Decizia lui de astăzi arată preocuparea lui pentru partid. Faptul că a râmas la conducerea guvernului arată că işi doreşte sa păstreze stabilitatea politică pentru români.
Pe de altă parte, vrea sa işi demonstreze nevinovăţia. Toţi avem încredere în acest lucru şi îl aşteptăm să se întoarcă la conducerea partidului. Practic, vom continua interimatul şi vom pregăti partidul pentru alegerile din 2016 şi oferta electorală a acestuia pentru anul viitor. Victor Ponta va fi prezent în continuare la şedinţele de conducere ale partidului, ale biroului politic national şi ale coaliţiei.
Nu cred că işi va da demisia de la Guvern, întrucat avem nevoie de o stabilitate politică şi sociala, iar împreună cu partenerii nostri, UNPR si ALDE, trebuie să ducem această guvernare împreună până în 2016
”, a spus Rovana Plumb.