Evenimentul Zilei > Actualitate > ROMEXPO, locul celui mai INCENDIAR SHOW din ROMÂNIA. Bărbații au rămas MASCĂ – Galerie FOTO
ROMEXPO, locul celui mai INCENDIAR SHOW din ROMÂNIA. Bărbații au rămas MASCĂ – Galerie FOTO

ROMEXPO, locul celui mai INCENDIAR SHOW din ROMÂNIA. Bărbații au rămas MASCĂ – Galerie FOTO

La Romexpo va fi organizat un show tehnologic în care mai mulți producători vor veni cu diferite gadgeturi. De asemenea, prezenta femeilor sexy este un mare plus, întrucât acestea vor atrage și mai multă lume.

În weekendul 9-10 iunie, Auto Total Business Show (ATBS) transformă Romexpo în locul de întalnire al superfanilor auto și al tuturor profesioniștilor din industrie, scrie GSP.

În Pavilionul Central, peste 100 de standuri reprezentând firme din 30 de țări vor expune gadgeturi revoluționare și soluții de ultimă oră pentru cei ce lucrează în industria auto. Li se adaugă numeroase tombole cu premii, jocuri și concursuri, precum și incursiuni în universuri virtuale oferite de tehnologia VR.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de animatoare, concursuri de băut bere și runde de shoturi gratuite. În zona de tunning, spectatorii vor regăsi cele mai frumoase mașini modificate din toate colțurile țării.