Evenimentul Zilei > Actualitate > Romeo și Julieta, varianta lugojeană. „Brunetul Dulce” a făcut amor cu iubita în cimitir
Romeo și Julieta, varianta lugojeană. „Brunetul Dulce” a făcut amor cu iubita în cimitir

Romeo și Julieta, varianta lugojeană. „Brunetul Dulce” a făcut amor cu iubita în cimitir

Pentru că părinții nu sunt de acord cu relația lor, doi tineri romi din Lugoj se iubesc pe unde pot. Ultima oară au fost dați de gol de o camera de luat vederi, menită să-I surprindă pe hoți!

Doi iubiți s-au refugiat, în acest weekend, în cimitirul de pe strada Făgetului din Lugoj și, după ce o vreme au stat de vorbă verificându-și conturile de social-media, au trecut la acțiune. Cripta unui mormânt le-a servit drept „pat”. La mijloc e o poveste gen Romeo și Julieta, varianta țigănească din Lugoj. Tânărul are 27 de ani, iar iubita 26, însă părinții lor nu sunt de acord cu relația. Prin urmare, cei doi fug de acasă și fac amor pe ascuns de câte ori pot. Bărbatul, care-și spune „Brunetul Dulce”, era deja la bustul gol când a venit la întâlnire, a fost nevoie doar să își tragă nădragii pe vine, pentru a fi „apt”. Partida de amor a fost surprinsă de una din camerele video montate în cimitir, pentru a preveni furturile. Un lugojean care avea acces la imagini le-a transmis presei. Sursele EVZ confirmă că e circul cât casa în comunitatea de romi din cartierul Caștela: nu există rușine mai mare decât relațiile sexuale în afara căsniciei dovedite.

Cel care a dat imaginile presei speră ca oamenii legii să se sesizeze din oficiu și să îi pedepsească pe cei doi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Timiș, până acum colegii săi lugojeni nu s-au autosesizat. În cazul în care vor fi identificați, cei doi riscă doar o amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vara asta, bănățenii au făcut sex în public

Canicula le-a pus bănățenilor hormonii în mișcare. La finele lunii iunie, doi tineri au fost filmați în timp ce făceau sex pe o bancă lângă stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara. „Nu păreau deloc deranjați de trecători”, a spus cel care i-a surprins pe amorezi. Alte scene au fost surprinse la mijlocul lunii iulie, în Parcul Civic, la doi pași de sediul Primăriei Timișoara, ziua la ora 14.00. La numai două zile distanță, în Arad au fost suprinși un bărbat și o femeie, în timp ce făceau sex oral, pe o bancă.