Evenimentul Zilei > Actualitate > Românul care a ajuns VEDETA tabloidelor din Marea Britanie RUPE tăcerea. „Mă simt FOLOSIT”
Românul care a ajuns VEDETA tabloidelor din Marea Britanie RUPE tăcerea. „Mă simt FOLOSIT”

Românul care a ajuns VEDETA tabloidelor din Marea Britanie RUPE tăcerea. „Mă simt FOLOSIT”

Românul afirmă că gestul femeii este nejustificat, pentru că cei doi erau îndrăgostiți, iar banii respectivi au fost, de fapt, un cadou. Mai mult, acesta se simte înșelat și folosit.

Românul care a fost dat în judecată de iubita britanică, cu 37 de ani mai mare, pentru că ar fi escrocat-o de 500.000 de lire, a replicat.Christiane Shellard, 66 ani, spune că i-a dat lui Cristian Mihalea banii cu împrumut, ca să se pună pe picioare, însă el i-a irosit pe jocuri online și ceasuri scumpe. Femeia spune că a fost ”proastă și naivă” lăsându-se păcălită de Cristian Mihalea, 29 de ani, cu care nici măcar n-a avut o relație intimă satisfăcătoare, potrivit Daily Mail.

În schimb, românul spune că se simte folosit, după ce femeia l-a părăsit pentru un model mai tânăr decât el, în timp ce credea că sunt într-o relație stabilă de dragoste.

Mihalea i-a spus la un moment dat iubitei de 66 de ani că vrea să cumpere cu banii primiți de la ea un apartament pe numele acesteia, în care să locuiască amândoi. Numai că, până la urmă, el i-a irosit pe jocuri de noroc, ceasuri și mașini.

Cei doi s-au cunoscut în 2016, când Shellard a divorțat de soțul ei.