Evenimentul Zilei > International > Românul care a îngrozit Italia. Jaf desprins din filme la Milano
Românul care a îngrozit Italia. Jaf desprins din filme la Milano

Românul care a îngrozit Italia. Jaf desprins din filme la Milano

Duminică seară, un roman (28 de ani) a fost arestat în zona Certosa, la Milano. Tânărul a încercat să jefuiască și să violeze o femeie. Din fericire, trecătorii au intervenit la timp pentru a o salva pe victimă.

Tânăra a fost salvată de un trecător. După ce s-a asigurat ca femeia nu a suferit răni, acesta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autorităților.

Poliția a ajuns imediat la locul faptei și a pornit pe urmele tâlharului. În timpul atacului, acesta a reușit să fure geanta victimei.

Grație informațiilor oferite de victima și de cel care a salvat-o, hoțul a fost prins, după miezul nopții, în via Bramantino (zona Certosa, suburbiile nordice ale orașului). Tâlharul nu avea nicio locuință, era șomer, si avea antecedente pentru furt și tâlhărie.

Românul a fost arestat pentru agresiune sexuală și tâlhărie. „Nu s-a opus arestării – explică carabinierii-. Mai mult, descrierea oferită de către fată și trecător nu a lăsat nicio îndoială. Nu mai vorbim de faptul că sosirea noastră la fața locului l-a împiedicat să arunce geanta”.

Sursa: Gazetaromânească