Purtând o o pereche de pantaloni mulaţi, bluză decoltată, ochelari de soare şi o geantă plină de sclipici, actrița joacă rolul unei femei, aflată în sală, printre spectatori, peste care prezentatorul dă din greșeală.

"M-ai călcat pe picior pentru ca sunt româncă?", îi spune ea bărbatului. Acesta încearcă să se scuze, dar ea continuă: "Și acum, dacă ai aflat că sunt româncă, ce crezi, că oi fi şi curvă, nu?"
Pe același ton agresiv, ”românca” îi strigă ”Vă știu eu cum sunteți, încercați mereu să vă dați la noi… Tu ce crezi? Că eu am venit în Italia ca să mă mărit cu un moș ca tine? Mie îmi plac tinerii, nu moșii ca tine.  Daca sunt din România, nu înseamnă ca sunt și proastă", spune actrița, în râsetele publicului.
”Românca” se prezintă apoi ca fiind Catinca și începe să povestească de ce a venit în Italia. ”Ce să fac cu două diplome în România? În Italia, l-am cunoscut pe Marino, care mi-a spus că aici cu două diplome poți să ajungi curvă. Am devenit însă iubita lui Marino, iar el mi-a spus: o să te fac doamnă!"
Emisiunea difuzată de canalul TV La 7 este cunoscută pentru momentele satirice la adresa unor politicieni sau vedete, pe lista celor ironizați recent figurând și comandantul navei Concordia, Francesco Schettino.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/8dRjINPZDaE" width="560" frameborder="0" height="315"></iframe>