Evenimentul Zilei > Actualitate > Românii pot vizita studioul de unde Mircea Dinescu a anunţat: „Dictatorul a fugit!”
Românii pot vizita studioul de unde Mircea Dinescu a anunţat: „Dictatorul a fugit!”

Românii pot vizita studioul de unde Mircea Dinescu a anunţat: „Dictatorul a fugit!”

După 25 de ani, Armata și Televiziunea Română deschid pentru public celebrul Studio 4.

La 25 de ani de la Revoluţie, Televiziunea Română deschide, pentru publicul larg, celebrul Studio 4, cunoscut ca  Studioul Revoluţiei.

În data de 22 decembrie, telespectatorii vor putea vedea cum s-a transmis în direct Revoluţia Română. Pentru prima dată, după 25 de ani, publicul poate intra în studioul unde Mircea Dinescu a anunţat: „Dictatorul a fugit!”, „Am învins!”. Era 22 decembrie 1989, ora 12.55.

Acum, după un sfert de veac de la acele momente, Televiziunea Română recreează cadrul din care s-a transmis, în premieră mondială, o revoluţie în direct. Pentru ca vizitatorii să poată înţelege mai bine desfăşurarea evenimentelor din decembrie 1989, expoziţia tematică organizată de TVR va fi susţinută de Armata Română, cu elemente de tehnică militară.

Accesul în Televiziunea Română se face prin intrarea din strada Ermil Pangrati nr. 8-10, iar grupurile de vizitatori se vor forma din oră în oră, respectiv la orele: 10.30, 11.30, 12.30, 13.30. 14.30 şi 15.30. Vizitatorii vor avea asupra lor un act de identitate.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: