Marele premiu a fost un stimul suficient de puternic pentru zecile de participanți care s-au prezentat în noul sezon al emisiunii. În primele zile, numerele cu care s-au înscris în competiție au fost foarte variate. Au existat prestații de stand-up, numere muzicale care au implicat și karaoke și, desigur, glume.

Românii au înghițit baloane, au venit cu lame de ras, au adus pe scenă o găină decongelată, un cățel de jucărie, un cactus sau și-au prins cârlige de rufe pe față pentru o impresie artistică puternică.

Delia, cucerită cu mâncare

Blonda nu a renunțaț la vechiurile obiceiuri. ,,Ronțăie câte ceva” în fiecare pauză, după cum spune chiar ea. Slăbiciunea cântăreței pentru tot felul de bunătăți culinare e cunoscută de toată România, iar unii aspiranți au profitat de ,,neputința”vedetei în fața dulciurilor și au asezonat umorului mici atenții din bucătărie.

Delia a primit cadou o prăjitură japoneză, iar un alt concurent a adus tuturor mazăre deshidratată, cu wasabi.

Cheloo, mai sensibil: ,,Deși sunt un monstru…”

Jurații rămân la fel de direcți și în sezonul nou. Prima replică care se va auzi, din toamnă, la TV este: „Se ne anunțați când se termină numărul, să nu ne lasați așa…”, spusă de Mihai Bendeac.

În sezonul patru, Cheloo este mai simpatic decât ați fi crezut. A fost sensibilizat de câteva numere, ba chiar la una dintre prestații, vedeta a replicat: „Deși sunt un monstru, recunosc că aveți o imaginație incredibilă! A fost cel mai bun act de umor din seara asta!”

Te-ar putea interesa și: