"Românii au talent", un show ce creşte cu fiecare emisiune

"Românii au talent", un show ce creşte cu fiecare emisiune

Artişti recunoscuţi, munca a sute de oameni, efecte speciale şi o scenă de 200 de metri la studiourile Media Pro din Buftea au adus Pro TV-ului încă o dată titlul de lider de audienţă.

Cu 5.000 de spoturi şi efecte speciale, un decor impresionant sem nat de Petre Talea şi 12 camere gata să filmeze din toate unghiurile, a debutat, în direct, prima săptămână a semifinalelor "Românii au talent", transmise, vineri şi sâmbătă, de la ora 20.30, din Studiourile MediaPro de la Buftea.

Prima semifinală, difuzată vineri, 1 aprilie, a adunat în faţa micilor ecrane cinci milioane şi jumătate de români din întreaga ţară, în minutul de maximă audienţă de la 21.44. Pe întreg publicul din mediul urban ratingul a ajuns la 27,8 puncte, cu o cotă de piaţă de 66,6%.

Audienţa medie de vineri, 1 aprilie, în intervalul 20.29-23.58 a fost pe publicul din mediul urban de 20,0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 47,3%. Aceeaşi diferenţă a fost înregistrată de emisiune şi pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, când Pro TV a înregistrat 18,7 puncte de rating şi 52,1% cotă de piaţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Şi sâmbătă, 2 aprilie, Pro TV a fost lider detaşat de audienţă cu cea de-a doua semifinală a emisiunii "Românii au talent". Audienţa medie înregistrată în intervalul 20.29-23.51 a fost pe publicul comercial din mediul urban de 17,4 puncte de rating, iar la nivelul publicului din mediul urban Pro TV a înregistrat 17,4 puncte de rating.

Costel Busuioc, invitat special

Seara de vineri a oferit publicului Pro TV, în pauza de vot, doi artişti care s-au afirmat în concursuri ce descoperă talente din străinătate: Costel Busuioc, câştigătorul din 2008 al concursului "Hijos de Babel" din Spania, care a interpretat piesa "O sole Mio", şi Valentin Urse, supranumit "omul vierme", românul care a impresionat juriul emisiuniiconcurs "Supertalent", din Germania, în 2009, şi care a urcat pe scenă alături de soţia sa şi de David, fiul lui de 7 ani.

Sâmbătă, în spectacol au fost invitaţi sibianca Petruţa Kupper, care a vrăjit Germania cu naiul, dar şi Pepe, cu o melodie de dragoste.

Un alt punct de atracţie al serilor a fost coregrafia realizată de Edi Stancu, dar şi cuplul amuzant Pavel Bartoş-Smiley care n-au pierdut ocazia să glumească pe seama tuturor.

Seara de vineri a marcat şi prima apariţie în direct, la două săptămâni după naştere, a Andrei. Cântăreaţa a impresionat prin forma extraordinară, iar Catălin Măruţă a fost alături de soţia sa întreaga seară. A sărutat-o la intrarea pe scenă şi i-a pus grijuliu haina pe umeri în pauzele publicitare.

Şi Olivia Steer, soţia lui Andi Moisescu, a fost prezentă în sală la prima semifinală "Românii au talent", iar Laura Cosoi a venit să-l susţină pe Smiley la cea de-a doua semifinală.

Deşi emoţiile pluteau în aer, spectacolele au fost impresionante, cu efecte speciale, artificii şi confetti, iar concurenţii au reuşit să facă spectacol şi să încânte publicul de fiecare dată. ÎN FINALĂ

Prima săptămână a adus primii şase finalişti

În semifinala de vineri, 1 aprilie, telespectatorii i-au trimis, în urma voturilor, direct în finala de pe 25 aprilie pe Narcis Iustin Ianău şi Trupa Ballance. După interpretarea impresionantă a piesei “Adagio", de Albinoni, Narcis Iustin Iănau, elev al clasei a IX-a a Colegiului Naţional de Arte "George Apostu" din Bacău, a obţinut un ropot de aplauze din partea publicului şi a lăsat fără grai juriul.

În sală, pe lângă tatăl şi fratele său, Marius, a fost prezentă şi mama sa, Felicia Ianău, venită din Italia, în concediu, ca să-l susţină. Deşi posedă o voce rară, Narcis a aşteptat cu sufletul la gură decizia telespectatorilor. "Este posibil să nu mă placă", a spus, modest, băiatul. "Toţi avem un talent special", a adăugat el. Deşi ultimii în concurs, acrobaţii de la trupa Ballance, cu numărul lor “mâini în mâini", au fost trimişi direct în finală.

Pentru semifinală, Constantin Ciobotaru şi Dan Florin Tăzlăuanu şi-au întrerupt spectacolele din Germania, iar vineri seară, la câteva ore după show au plecat înapoi. Deşi câştigă bine în străinătate, tinerii îşi doresc să se întoarcă în ţară, mai ales că, după cum spun ei, acest sport se poate practica până la 45-47 de ani.

Cel de-al treilea câştigător al biletului către marea finală a fost numărul soţilor Viorica şi Emil Luca. Cu 400 de piruete, deşi Viorica Luca are un record de peste 1.000, soţii Luca a convins juriul să-i trimiă în finală. Numărul lor şi cel de dresură al caţeluşei Vanda, alături de stăpâna ei Bernadette Szep, au intrat la baraj, iar juriul a făcut departajarea.

Iustin Narcis Ianau:

<object height="300" width="420"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzMTY=" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzMTY=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400"></embed></object>Vezi mai multe pe Romanii au talent

Familia Luca:

<object height="300" width="420"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzMTk=" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzMTk=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400"></embed></object>Vezi mai multe pe Romanii au talent

Trupa Ballance:

<object height="300" width="420"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzMjY=" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzMjY=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400"></embed></object>Vezi mai multe pe Romanii au talent

Sâmbătă, 2 aprilie, la cea de-a doua semifinală, Ţuţu Adrian a reuşit să transmită tuturor mesajul “Iubiţi-vă părinţii", iar telespectatorii l-au trimis direct în finală. Încojurate de barbaţi frumoşi care dansau senzual, Cristina şi Alina, deşi sceptice înceea ce priveşte şansele lor, au convins telespectatorii cu voci foarte bune şi promit să pregătească un număr şi mai spectaculos.

Batălia pentru locul al treilea s-a dat între Alin Alexandru Imre, micul Michael Jackson de România, şi Grupul Akikai. Misiunea juriului a fost una greu de luat. Mihai Petre a ales “talentul în stare pură" cum l-a numit pe Alin Alexandru Imre, dar Andi Moisescu şi Andra şi-au dat votul grupului Akikai, care a şi mers mai departe. Ţuţu Adrian:

<object height="300" width="420"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzMzc=" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzMzc=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400"></embed></object>Vezi mai multe pe Romanii au talent

Cristina şi Alina:

<object height="300" width="420"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzNDI=" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzNDI=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400"></embed></object>Vezi mai multe pe Romanii au talent

Grupul sportiv Akikai:

<object height="300" width="420"><param name="movie" value="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzNDg=" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTMzNDg=" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400"></embed></object>Vezi mai multe pe Romanii au talent