"Românii au talent": Aseară, lacrimi de copii au făcut diferenţa. VEZI FINALIȘTII

"Românii au talent": Aseară, lacrimi de copii au făcut diferenţa. VEZI FINALIȘTII

Încă trei finalişti la show-ul de la Pro TV. Favoriţii celei de-a patra semifinale, chitara, naiul combinat cu jazz şi explozia de energie: Radu Ionescu, Oana Lianu şi Lil Motion.

Cine ar fi putut rezista lacrimilor din ochii unor copii? Categoric nici Mihai Petre şi nici Andra. Aseară, cel de-al treilea show ales să meargă în marea finală din 11 mai aparţine celor 23 de micii dansatoare de la Lil Motion. Ele au fost susţinute de votul juriului care a avut de ales între un reuşit număr de dresaj, susţinut de Ciprian Cordos & Slow şi dansul fetiţelor de la Lil Motion. Alegerea juriului s-a dovedit a fi destul de uşoară. "Alegerea mea în seara asta, cu felicitările de rigoare pentru ceilalţi, merge către Lil Motion. Amândoua numerele îmi sunt foarte dragi sufletului meu" a spus Mihai Petre".  Opinia juriului nu prea a coincis cu părerea sălii şi a fanilor, care au scris pe site-ul emisiunii. "Dezamăgire maximă. Sunt şocată că Mihai şi Andra au ales Lil Motion pentru că au văzut nişte fetiţe că plâng". Cea de-a patra semifinală "Românii au talent" de la Pro TV a ales încă trei finalişti. În afară de votul juriului, primul finalist, promovat de public a fost chitaristul Radu Ionescu, 16 ani, Craiova.

Radu Ionescu s-a făcut remarcat încă din preselecţii. Elevul de 16 ani este fratele fotbalistului Andrei Ionescu, fost jucător la Steaua şi, la sfatul tatălui, studiază chitara de mic. Astfel, finala din 11 mai va prilejui un duel la standarde înalte între tânăr şi alţi chitarişti foarte apreciaţi, Trio Zamfirescu. Cel de-al doilea câştigător al semifinalei, conform voturilor publicului, este Oana Lianu, cunoscută în străinătate ca prinţesa naiului. În vârstă de 35 de ani, Oana este conferenţiar universitar, doctor în muzică la Facultatea de Muzică de la Universitatea din Oradea. Naista originară din Sălaj a convins publicul de talentul ei, mai cunoscut peste graniţe. Pe lângă nai, ea ştie să cânte şi la pian, iar voturile le-a cucerit şi cu ajutorul vocii. “M-am simţit extraordinar. Ar trebui să ne mândrim cu acest român. Îmi doresc să fii in finală”, a spus emoţionată Andra, stând în picioare. “Foarte bine. A fost un moment superb. A avut culoare, a fost fantastic. Tu trebuie să fii în finala”, a adăugat Mihai Petre. “Ai tot ce-ţi trebuie, ai voce, ai nai. A fost produsul complet şi n-aş putea să-l caracterizez decât cu un singur cuvant: finală!”, a concluzionat Andi Moisescu.

Ne puteți urmări și pe Google News