Evenimentul Zilei > Actualitate > ROMÂNII AU TALENT! A ridicat o sală în picioare: „Copiii mei, din Elveția, vor vedea că sunt și eu cineva!”
ROMÂNII AU TALENT! A ridicat o sală în picioare: „Copiii mei, din Elveția, vor vedea că sunt și eu cineva!”

ROMÂNII AU TALENT! A ridicat o sală în picioare: „Copiii mei, din Elveția, vor vedea că sunt și eu cineva!”

Stefan Popescu cnt[ blues extraordinar, iar Catalin Mihalache deseneaza "in oglinda" atat cu mainile, cat si cu picioarele.

La 56 de ani, Stefan Popescu, șofer pe basculantă, demonstreaza ca niciodata nu e prea tarziu sa-ti indeplinesti visele, daca ai talent adevarat. "Asta e moment "Romanii au talent"! Este ceea ce visam noi, cei din juriu", i-a spus Mihai Petre absolut incantat de vocea lui si de felul in care s-a prezentat pe scena."Puteti sa-mi spuneti Fane Mississippi Delta Blues", i-a raspuns Stefan cu umor.
La Românii au talent, bărbatul a venit la sfatul soției lui Coana Veta. „Am copiii din Elveția și sper să vadă că sunt și eu, oarecum, cineva. Ultima dată copiii mei au vorbit cu mine acum 10 ani. Poate mă vor suna”, a spus Ștefan. La final Andra, Mihai și Andi i-a oferit un mare "DA".
Artistul care deseneaza "in oglinda" atat cu mainile, cat si cu picioarele
Olteanul Catalin Mihalache are 46 de ani si este un adevarat fenomen. In timp ce multi spun ca scriu cu picioarele, ceea ce nu este deloc o lauda, artistul nostru poate desena cu orice parte a corpului. "E prima data cand imi place cineva care picteaza sau deseneaza. Fantastic! Mi se pare ca sunteti si un concurent serios la premiul pentru originalitate", i-a spus Mihai Petre. "Aveti talent cu carul, bravo!", a tinut Andra sa-l laude, la randul ei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: