Evenimentul Zilei > Sport > România vrea minim patru puncte din dubla cu Germania şi Armenia: „Nici nu iau în calcul altceva”
România vrea minim patru puncte din dubla cu Germania şi Armenia: „Nici nu iau în calcul altceva”

România vrea minim patru puncte din dubla cu Germania şi Armenia: „Nici nu iau în calcul altceva”

Tricolorii au prins curaj după victoria muncită cu Macedonia de Nord şi vor să smulgă măcar un punct din bătălia de duminică seară, cu marea favorită a grupei, Germania.

Răzvan Marin, mijlocaşul defensiv al primei reprezentative a României, nici nu vrea să ia în calcul un eşec al tricolorilor pe teren propriu, în faţa campioanei mondiale din 2014. Chiar dacă oaspeţii de la Berlin sunt cotaţi de departe, cu prima şansă, jucătorul în vârstă de 24 de ani afirmă răspicat că obiectivul naţionalei este obţinerea a minim patru puncte din duelurile cu Germania şi Armenia.

„Vrem cel puţin patru puncte din dubla cu Germania şi Armenia. Eu nu iau altceva în calcul. Sunt sigur că putem scoate un rezultat pozitiv cu Germania. Am multă încredere în mine, în colegii mei şi în staff-ul naţionalei” a declarat, extrem de optimist, Răzvan Marin.

Răzvan Marin îşi pune toate speranţele în strategia lui Rădoi

Fotbalistul prim – divizionarei italiene Caglari recunoaşte că nemţii au la dispoziţie un lot înţesat de vedete, dar e ferm convins că selecţionerul Mirel Rădoi şi ceilalţi membri ai staff-ului tehnic vor găsi soluţii pentru a opri maşinăria de goluri a lui Joachim Low. „Panzerele roşii” s-au distrat şi în jocul de debut din aceste preliminarii, învingând Islanda la o diferenţă de trei goluri (3 – 0).

„Ştim cu toţii ce fel de echipă este Germania. Avem două – trei zile până la acest meci să îl pregătim foarte bine şi vom vedea ce se va întâmpla. Îmi doresc foarte mult să scoatem un rezultat pozitiv. Eu cred că avem valoare şi e important să avem încredere în noi înşine şi să ieşim cu capul sus la final, de pe teren” şi-a ambiţionat Răzvan Marin coechipierii de la la lotul naţional.

Burcă cere sacrificiu pentru naţională

Andrei Burcă crede, la rândul său, că e nevoie de mult sacrificiu ca România să reziste atacurilor germane.  Fundaşul central al campioanei CFR Cluj spune că naţionala trebuie să arate, de această dată, o disciplină mult mai mare pe faza defensivă  şi nu îşi mai permite să repete erorile din confruntarea cu Macedonia de Nord.

„Suntem un grup unit. Formăm o echipă puternică şi trebuie să suferim pentru orice minge, să ne ajutăm între noi permanent şi doar aşa vom putea să obţinem rezultate. Trebuie să intrăm pe gazon determinaţi şi să dăm totul pentru ţară” a concluzionat Andrei Burcă.