Evenimentul Zilei > International > Români PERVERȘI. Ce au putut să-i facă unei poloneze
Români PERVERȘI. Ce au putut să-i facă unei poloneze

Români PERVERȘI. Ce au putut să-i facă unei poloneze

Doi români au fost arestați, săptămâna aceasta, în Italia, după ce au încercat să violeze, pe peronul unei gări, o femeie de origine poloneză. Cei doi s-au masturbat în fața ei, și l-au bătut-măr pe partenerul femeii.

Poliția italiană a relatat că a arestat doi români, S.A. și M.A.V., pentru agresiune sexuală, tentativă de viol și vătămare corporală gravă. Celor doi, boschetari în gara Tremoli din  provincia Campobasso – Molise, li s-a pus pata pe o femeie fără adăpost și ea, care împărțea cu ei peronul. Românii băuseră bine toată ziua de luni, iar seara le-a venit chef de sex. Au remarcat poloneza care ațipise lângă partenerul ei în gara, s-au dus la ea și au început să o pipăie.

Cei doi polonezi dormeau într-un colț mai retras împreună cu un conațional.  Când femeia s-a trezit pipăită de cei doi români care se și masturbau în fața ei, unul din bărbați a sărit să o apere, dar a fost crunt bătut de români, cu o curea și o bară de fier. Potrivit oamenilor legii italieni, românii au pălmuit-o și pe femeie, împingând-o și obligând-o să se atingă.

Trecătorii alarmați de strigătele celor agresați au chemat poliția, sunând la numărul de urgență 113. Femeia fără adăpost, partenerul acesteia și conaționalul au fost conduși la spitalul San Timoteo, unde au primit îngrijiri medicale. (Sursa foto: Ecoaltomolise.net)

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: