Româncele de la petrecerea Pamelei Anderson, fetiţe cu dantele colorate

Româncele de la petrecerea Pamelei Anderson, fetiţe cu dantele colorate

Când au ales 300 de fete pentru a anima petrecerea Playboy desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute la Palatul Snagov, organizatorii au fost siguri că efectul exercitat de prezenţa acestora printre invitaţi va fi maxim.

Dacă unele dintre ele au vrut să iasă din normă – lenjerie intimă neagră – şi au  adoptat altă ținută decât cea impusă de Pamela Anderson, altele au vizat strict atenţia părţii masculine prezente la petrecere şi s-au lăsat „îmbrăcate și accesorizate” cu nimic altceva decât fructe.

Deşi nu au obiectat vizibil privitor la calităţile fizice ale numeroaselor "candy girls", dezamăgirea s-a citit pe chipul bărbaţilor care au aşteptat în zadar ca voluptoasa Pamela Anderson, gazda evenimentului, să lase să vadă ceva mai mult decât un umăr şi un picior dezgolite de rochia lungă şi neagră.

Astfel, singurele goliciuni de la petrecerea de la Palat au fost domnişoarele cu lenjerii multicolore, dintre care multe păreau că doar ce şi-au serbat majoratul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oana Roman, persoana care a asigurat promovarea evenimentului, şi maestrul de ceremonii Mihai Morar. Designerul Cătălin Botezatu, înconjurat de "fetele de zahăr".

Pamela Anderson, o divă Playboy

Loredana Groza a respectat codul vestimentar impus de Pamela

Pamela Anderson şi Oana Roman, două "gazde" ale premierei "Playboy Mansion" din România.