Veronica a plecat în Italia și a început să lucreze pentru un general, din Mazzini, Bologna, a cărui soție suferise un atac cerebral. Bărbatul avea 90 de ani, dar, în ciuda vârstei, în scurt timp și-a adus îngrijitoarea soției în propriul pat. Cum bărbatul începuse să se îndrăgostească, aceasta a început să-i ceară bani cu împrumut. Așa a obținut 25.000 de euro, bani pe care se pare că nu i-a mai returnat, susțin copiii generalului. Apoi, generalul, i-a propus româncei să mai aducă cu ea o prietenă. Femeia de 52 de ani a apelat la prietena ei, Ramona. Împreună au început să-i satisfacă pensionarului nevoile sexuale, iar acesta era generos cu ele, arată jurnaliștii de la Știridiaspora.ro.

În anul 2013, cu un an înainte ca femeiea pentru care se angajase să moară, Veronica a fost dată afară din casa generalului, de copiii acestuia, care au făcut și plângere la poliție împotroiva femeiii și a prietenei ei. În ciuda acestora, cele două, au răspuns în continuare invitațiilor italianului de 90 de ani.

„În ciuda faptului că a fost dată afară, femeia asta și amicele ei au continuat să vină să-l viziteze și să-l fure de bani, abuzând de starea lui și de sensibilitățile lui față de ele”, a precizat unul dintre fii, conform sursei citate. Copiii mai spun că starea de sănătate a bătrânului s-a deteriorat și a suferit un infarct, pentru că lua în mod regulat Viagra.