Evenimentul Zilei > Actualitate > Românce, în superofertă de criză la bordel
Românce, în superofertă de criză la bordel

Românce, în superofertă de criză la bordel

„Nu i-a trebuit mult crizei financiare mondiale pentru a afecta, în Germania, cea mai veche profesie din lume”, comentează, cu umor, jurnaliştii agenţiei Reuters.

Editorii agenţiei ilustrează materialul cu un pictorial prezentând prostituate originare din România pozând în lunga aşteptare a unui client dispus să-şi sacrifice economiile pentru farmecele lor trupeşti, imaginile fiind înregistrate în celebrul bordel german Pussy Club (situat în apropierea aeroportului din Schönefeld, la sud de Berlin).

Într-una dintre puţinele ţări în care prostituţia este legală, industria de specialitate a ripostat la această provocare cu un pachet de stimuli economici în manieră proprie: instrumente moderne de marketing, rabaturi şi alte mecanisme pentru a stimu la cererea în scădere de delicii trupeşti, susţine Reuters.

De pildă, pentru a face faţă crizei, celebrul bordel berlinez a inaugurat o nouă formulă: un preţ global de 70 de euro, incluzând fete, băuturi şi mâncare după pofta inimii; iar pentru acelaşi preţ, patroana poate fi şi ea parte din meniu.

„Avem o problemă: clientela noastră a scăzut cu cel puţin 20%”, recunoaşte Isabelle, patroana de la Belle Escort Club (stabilimentul concurent, situat în centrul capitalei germane), care refuză, însă, să recurgă la promoţii precum cele propuse de Pussy Club. „Dorim să păstrăm un statut res pectabil. A scădea preţurile ar dăuna reputaţiei noastre”, susţine ea, deşi preţul minim aici este de 320 de euro pe oră.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: