Vă redăm mesajul integral postat de Ella Smith pe contul de Facebook

 "Să vă spun de ce-l urăsc progresiştii pe Trump: le-a tăiat fondurile pentru avorturi plătite din banii publici, schimbare de sex plătită din banii publici, wc-uri pentru transgenderi plătite din banii publici, zeci de programe plătite din banii publici pentru emigranţi ilegali şi refugiaţi din ţările arabe, a creat milioane de locuri de muncă prin tăierea taxelor şi stimularea economiei (deci, mai puţini şomeri şi canci ajutoare sociale).  
Redeschiderea minelor închise de Obama, redeschiderea platformelor de forării petroliere (închise de Obama), construirea unui zid la graniţa cu Mexicul pentru stoparea intrării cartelelor de traficanţi de droguri şi a intrării ilegale în USA, pentru întărirea securităţii frontierelor, pentru renegocierea acordului Nafta în favoarea Statelor Unite, pentru America First – adică punerea pe primul plan al cetăţeanului american înaintea a tot.
 A redeschis şcoli închise de Obama, a redeschis biserici închise de Obama, a adus creştinismul înapoi în viaţa americanului de rând prigonit în timpul lui Obama.
Păi e rău asta? E rău pentru ăia care sugeau la tâţa statului şi acum li s-a tăiat.
De ce n-au şi românii un Trump, ca aş veni acasă şi mâine, şi nu doar eu?!" a scris românca pe contul personal de socializare.