Evenimentul Zilei > International > Româncă agresată sexual în sediul unei primării din Italia
Româncă agresată sexual în sediul unei primării din Italia

Româncă agresată sexual în sediul unei primării din Italia

Femeia a mers la primăria localității Montesilvano, din regiunea Pescara, pentru a-și rezolva unele probleme administrative.

Carabinierii au declarat că după ce femeia a intrat în biroul unui funcționar, acesta a închis ușa și a început să o bruscheze sexual, să o sărute și să o atingă în zonele intime. Cel care a sunat carabinierii a fost chiar primarul din localitatea Montesilvo, care a reclamat că o femeie cere ajutor, chiar în sediul Primăriei, și strigă că va fi violată.

Când carabinierii au reușit să spargă ușa biroului, l-au găsit pe funcționar cu pantalonii în vine iar femeia ascunsă după birou. Anchetatorii acuză că “evenimentul este unul de hărţuire şi plin de ură. Ar fi putut deveni un episod şi mai violent, dacă poliţia nu intervenea la timp“. De partea cealaltă, deşi ar exista dovezi că bărbatul ar mai fi violat şi alte femei în biroul său, avocaţii săi reclamă faptul că “dosarul se bazează doar pe declaraţia presupusei victime“.

Din declarațiile procurorului, mai rezultă că italianul, la apariția carabinierilor, a amenințat-o pe femeie, mimând ca și cum i-ar fi tăiat gâtul.