Evenimentul Zilei > International > Caz șocant în Italia. Un român a fost arestat după ce a abuzat o fată inconștientă
Caz șocant în Italia. Un român a fost arestat după ce a abuzat o fată inconștientă

Caz șocant în Italia. Un român a fost arestat după ce a abuzat o fată inconștientă

Un român a fost arestat în Italia după ce a abuzat o fată în vârstă de 21 de ani, care era inconștientă. Totul s-a petrecut într-un club.

În urma unei anchete complexe a poliției, a fost arestat Gabriel Pap Răzvan, un român de 25 de ani, care lucrase în trecut la acel club ca om de ordine.

Mandatul de arestare a lui Gabriel Pap a fost confirmat sâmbătă  20 iulie.  Din datele anchetei, pubicate de Il Messaggero, Gabriel Pap a fost ultimul dintre cei trei care au violat-o pe tânăra de 21 de ani. Scena a fost astfel descrisă de procurori: Gabriel a violat-o când ea deja leșinase, într-o centrală termică. Apoi, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, el s-a întors cu ceilalți doi violatori în discotecă, unde a continuat să danseze.

În momentul arestării, tânărul a afirmat: ,,Nu am fost eu, nu-i cunosc pe acei oameni, nu am violat pe nimeni.” În ciuda afirmației sale, rezultatele testelor ADN i-au demonstrat vinovăția. Românul era deja înregistrat pentru unele furturi, iar urmele de saliva găsite pe lenjeria fetei se potrivesc cu codul lui genetic. Acum ofițerii de poliție sunt pe urmele celorlalți doi violatori.

În acea seară, victima sosise la discotecă cu niște prieteni, și în timp ce se distra pe ringul de dans, a fost abordată de primul violator. Fata a mers cu bărbatul în camera unde se află centrala termică a imobilului. Din urmă i-au urmărit Gabriel Pap, acum arestat, și un alt individ și au văzut ce se întâmplă: primul bărbat a violat-o pe fată. În acel moment, în loc să o ajute pe victimă, în ciuda strigătelor disperate, ei au decis să participe la viol. Pe rând, au abuzat de ea, tânără femeia a strigat, dar nimeni nu a auzit-o din cauza muzicii. După viol au abandonat-o, în stare de șoc și rănită. Fata a reușit, totuși să găsească forțe pentru a da alarma. A dat indicii importante anchetatorilor, care au ajuns la primul suspect.

Gabriel Pap Razvan, reținut joi 18 iulie la Fidene, va rămâne în închisoarea Regina Coeli.

 

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: