Evenimentul Zilei > Actualitate > Rocker-ul Călin Goia disciplinat de copii cu muzica clasică
Rocker-ul Călin Goia disciplinat de copii cu muzica clasică

Rocker-ul Călin Goia disciplinat de copii cu muzica clasică

Influenţat de fiii săi care ascultă Strauss, solistul vocal al trupei Voltaj îşi începe ziua cu acorduri serioase. Cătălin Goia a vorbit şi despre ultimul cover Voltaj, "Ultima secundă", după piesa cântăreţului indonezian Tongam Sirait.

Călin Goia, solistul vocal al trupei Voltaj, a fost luni dimineaţă invitatul Lianei Stanciu şi al lui Raul Brebu la rubrica „Bătălia Hiturilor” din cadrul Magic Start. Artistul a venit însoţit de cântăreţul indonezian Tongam Sirait, după a cărui piesă Voltaj a realizat coverul intitulat "Ultima secundă".

"În vara în care am lansat single-ul „Vara trecută” a plouat extrem de mult, iar lumea ne suna şi ne zicea: „Băi, vreau să mă duc la mare şi, din cauza voastră, iarăşi plouă’", le-a spus Călin ascultătorilor Magic FM. Călin a povestit şi cum a ajuns să colaboreze cu artistul indonezian. "Un prieten de-al nostru, care locuieşte în Thailanda, Brăduţ Florescu, mi-a adus un album. Mi-a plăcut foarte mult o melodie, scrisă de Tongam Sirait, şi ne-am dorit foarte tare să-i facem o variantă a noastră. I-am făcut versuri în limba română şi aşa a apărut piesa ‘Ultima secundă’. În spectacolele pe care le-am avut săptămâna trecută la Sala Palatului l-am avut invitat pe Tongam", a declarat solistul Voltaj. La rândul său, indonezianul, care va pleca spre ţara natală în această săptămână, a afirmat că şi-ar dori să revină în România.

Întrebat de Raul Brebu care este muzica lui preferată la început de zi, Călin le-a spus ascultătorilor Magic FM că, în ultima vreme, ascultă muzică clasică. "Dimineaţa îmi duc băieţii la grădiniţă şi lor le place foarte tare să asculte Strauss, deci asta mă pune pe picioare, cel puţin în ultima perioadă", a afirmat artistul. Invitatul a explicat şi preferinţa celor mici pentru astfel de muzică. "Soţia le-a cumpărat copiilor nişte cărţi în care compozitorii de muzică clasică sunt prezentaţi ca nişte personaje de poveste. Unul dintre fiii mei chiar mi-a zis: ‘Tati, eu vreau să cânt, dar nu muzica pe care o cânţi tu. Vreau să cânt muzică clasică", a dezvăluit Călin Goia.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.