Evenimentul Zilei > Actualitate > Rochia Primei Doamne a Romaniei a devenit subiect aprins in tabloide
Rochia Primei Doamne a Romaniei a devenit subiect aprins in tabloide

Rochia Primei Doamne a Romaniei a devenit subiect aprins in tabloide

Tinuta Primei Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, purtată la ceremonia în cadrul căreia soţul său, Klaus Iohannis, a depus jurământul pentru funcţia de preşedinte al Statului, a fost intens comentată de tabloide. Ziarele de specialitate susţin că rochia purtată de soţia preşedintelui ţării a fost mult prea scurtă.

Designerul Adina Buzatu a criticat-o pe Prima Doamnă pentru ţinuta pe care a purtat-o la preluarea mandatului de preşedinte al României.

"La doamna, tinuta este nepotrivita pentru aceasta ocazie, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vede al croiului. Rochia trebuia sa fie cel putin doua palme mai lunga si cu maneci trei sferturi, sau chiar lungi si obligatoriu de culoare inchisa, datorita solemnitatii. La ceremoniile de acest fel se impune un dress code clar, fara nicio portita de iesire. Adica nu merg inovatiile. In plus, rochia pe care a purtat-o doamna Carmen Iohannis are o alura varatica.", a explicat Adina Buzatu, pentru Wowbiz.

"Astfel de derapaje sunt normale la inceput. Cu siguranta, Carmen Iohannis urmeaza sa apeleze la sfaturile specialistilor care o vor initia in regulile evenimentelor cu protocol inalt", a incheiat Adina Buzatu.

Lăudată a fost Maria Băsescu, care a purtat o vestimentaţie mult mai potrivită. a fost o prezenta discreta ca de obicei si bine pusa la punct. Tinuta sa a avut lungimea si croiul potrivit. La domnul Basescu evolutia in cei 10 ani este enorma. Amintiti-va cum arata dansul in trecut si priviti-l cat de impecabil s-a prezentat in ultimul timp", a precizat Adina Buzatu, pentru Wowbiz.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: