Evenimentul Zilei > Justitie > Robert Negoiță, audiat în dosarul „Mafia retrocedărilor”. „Este un porgres”
Robert Negoiță, audiat în dosarul „Mafia retrocedărilor”. „Este un porgres”

Robert Negoiță, audiat în dosarul „Mafia retrocedărilor”. „Este un porgres”

Robert Negoiță a fost audiat vineri la Parchetul General, în procesul cu „rechinii imobiliari". 

Primarul Sectorului 3 a făcut anunțul vineri, pe pagina sa de Facebook. În urmă cu 5 luni, a depus plângere penală la ICCJ cu privire la retrocedarea spațiilor verzi, locurilor de joacă, a parcurilor din sectorul pe care-l reprezintă.

„Astăzi, în sfârșit, am fost invitat să fac declarații și să prezint documentele pe care le-am adunat, în toți acești ani, despre mafia retrocedărilor din sectorul nostru.

Este un progres. Chiar dacă în toate aceste luni, aproape 5, plângerea penală doar a fost plimbată de la o instituție la alta pentru ca, în cele din urmă, să ajungă la una dintre Secțiile de Poliție din București.

Sper însă ca lucrurile să se pună în mișcare. Și că, dincolo de toate demersurile pe care le facem noi pentru a ne recupera parcurile, și organele de anchetă să facă lumină în aceste cazuri, iar cei care au făcut toate aceste nenorociri să plătească! #StopMafieiRetrocedarilor #StopMafieiTerenurilor #S3CeiMaiBuni #Sectorul3CeiMaiBuni”, a notat Robert Negoiță pe pagina sa de Facebook.