Evenimentul Zilei > International > Robert de Niro acuzat de fosta asistentă: ”mă punea să îl zgârii pe spate ca să îl trezesc”
Robert de Niro acuzat de fosta asistentă: ”mă punea să îl zgârii pe spate ca să îl trezesc”

Robert de Niro acuzat de fosta asistentă: ”mă punea să îl zgârii pe spate ca să îl trezesc”

Robert De Niro susține că fosta sa asistentă l-a amenințat că îi va face publice secretele în timpul audierilor în procesul care e pe rol. Asistenta susține că celebrul actor o punea să îi zgârie spatele ca să-l trezească, în pat.

Graham Chase Robinson a lucrat cu Robert De Niro timp de 11 ani la Canal Productions, înainte să renunțe brusc la companie pe 6 aprilie. Ea a intentat un proces împotriva lui De Niro în octombrie anul trecut, în care l-a acuzat hărțuire și discriminare de gen, solicitând 12 milioane de dolari daune. Femeia susține că a fost „abuzată verbal”, că actorul „a făcut comentarii sexiste” și că a supus-o ”unui contact fizic nedorit”.

De Niro a negat acuzațiile sale în documentele judecătorești depuse marți în instanță, spunând că acuzațiile au fost făcute doar după ce a fost acuzată de o conduită incorectă de către el și companie. Compania de producție a lui De Niro anunțase în august că o dă în judecată pe Robinson și că îi solicită daune de 3 milioane de dolari, susținând că, în loc să lucreze, aceasta urmărea seriale pe canalul Netflix, în timpul programului, dar și că a făcut cheltuieli de zeci de mii de dolari, din bugetul companiei, pentru transport cu taxi  și mese în oraș.

Sursa: Daily Mail

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: