Evenimentul Zilei > Politica > Robert Cazanciuc: „Ponta nu ar trebui să îşi dea demisia. Am fost surprins de acuzaţiile aduse premierului”
Robert Cazanciuc: „Ponta nu ar trebui să îşi dea demisia. Am fost surprins de acuzaţiile aduse premierului”

Robert Cazanciuc: „Ponta nu ar trebui să îşi dea demisia. Am fost surprins de acuzaţiile aduse premierului”

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, s-a arătat surprins de acuzaţiile aduse premierului Victor Ponta şi este de părere că acesta nu ar trebui să demisioneze. Victor Ponta este Victor Ponta, urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor, în dosarul de corupţie de la companiile energetice Turceni şi Rovinari privind încheierea unor contracte de asistenţă juridică.

"Cred în nevinovăția lui Victor Ponta. Premierul nu trebuie să demisioneze. Am fost surprins de acuzaţiile aduse premierului. Totodată, am constatat că prim-ministrul s-a prezentat, atunci când a fost citat, ca oricare alt cetăţean, ceea ce arată foarte clar că în România nimeni nu este mai presus de lege", a spus Robert Cazanciuc.

Premierul Victor Ponta a fost audiat vineri la DNA. Procuroii anticorupţie au dispus începerea urmării penale faţă de liderul PSD, penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor, în dosarul de corupţie de la companiile energetice Turceni şi Rovinari privind încheierea unor contracte de asistenţă juridică.


Filmul zilei de vineri: Cutremur politic la București. Filmul unei zile de foc


Ancheta jurnalistică în care a fost DEZVĂLUITĂ afacerea ȘOVA-PONTA | EXCLUSIV EVZ


Opiniile editorialiştilor EVZ pe această temă:

Ion Cristoiu: Victor Ponta credea că o scape, pisicindu-se pe lîngă Binomul SRI-DNA. Uite că n-a scăpat!

Dan Andronic: Victor Ponta trebuie sa demisioneze pentru a demonstra că e bărbat politic!

Simona Ionescu: Și mandatul lui Ponta va avea un final, ca și dosarul de la DNA

Cazul Ponta, sub lupa analiştilor EVZ. „Premierul ar trebui să demisioneze”. „Nimeni din triada PSD-PNL-Iohannis nu își dorește ca el să plece”