Robben a defilat pe "Bulevardul" Chivu

Robben a defilat pe "Bulevardul" Chivu

Căpitanul naţionalei a avut din nou probleme cu olandezul Arjen Robben, a cărui viteză a făcut ravagii pe flancul stâng al apărării milaneze.

Nemţii şi-au luat, miercuri seară, o jumătate de revanşă în faţa italienilor. În manşa-tur a optimilor de finală din Liga Campionilor, Bayern München câştigat la Milano, scor 1-0, trecând de Inter, campioana Europei.

Vinovat la golul marcat în ultimul minut de Mario Gomez, după ce a respins în faţă şutul expediat de olandezul Arjen Robben, portarul Julio Cesar, salvator al milanezilor în atâtea alte ocazii, şi-a dat singur pedeapsa.

După joc, brazilianul a plecat pe jos acasă, lăsându-şi maşina în parcare, în condiţiile în care nu locuieşte departe de stadion! Nu înainte de a-şi cere scuze faţă de suporteri şi faţă de colegii de echipă.

Cristi, exilat iarăşi în stânga

Inter a suferit din nou în duelul cu Bayern, la fel ca şi în finala Ligii Campionilor de anul trecut. Cu deosebirea că, atunci, strategia antrenorului Jose Mourinho (pentru care atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici a spus că era în stare să ucidă!) a dat roade. La fel ca în meciul de pe 22 mai, Chivu a fost titular la Inter, şi tot pe postul de fundaş stânga.

Deşi jurnaliştii peninsulari anunţau că Leonardo se gândeşte să trimită în centrul defensivei cuplul Lucio-Chivu, tehnicianul brazilian l-a preferat pe Ranocchia românului. În aceste condiţii, reşiţeanul a trecut din nou acolo unde nu-i place deloc, în stânga apărării, şi a avut mari probleme cu "aripa" olandeză Arjen Robben. Vicecampionul mondial s-a jucat cu românul, împotriva lui nici dublajul neavând efect.

Italienii nu disperă şi promit un retur în forţă. "Nimic nu e compromis. Mergem la München să câştigăm", a afirmat Leonardo.

"A fost o partidă echilibrată. Rezultatul logic era o remiză. Bayern a jucat mai bine decât în finala de la Madrid", a spus Karl-Heinz Rummenigge, fostă glorie a bavarezilor, în prezent oficial al campioanei Germaniei.

REZULTATE "Optimile" Ligii

MIERCURI

Marseille - Manchester United 0-0

Inter Milano - Bayern München 0-1 Marcator: M. Gomez (90)

MARŢI

Lyon - Real Madrid 1-1 Marcatori: Gomis (83) / Benzema (65)

FC Copenhaga - Chelsea 0-2 Marcator: Anelka (17 şi 54)

MARŢI, 15 februarie

AC Milan - Tottenham 0-1 Marcator: Crouch (80)

Valencia - Schalke 1-1 Marcatori: Soldado (17) / Raul (64)

MIERCURI, 16 februarie

Arsenal - FC Barcelona 2-1 Marcatori: Van Persie (78), Arşavin (83) / D. Villa (26)

AS Roma - Şahtior 2-3 Marcatori: Perrotta (28), Menez (61) / Jadson (29), Douglas Costa (36), Luiz Adriano (61)

  • Returul acestor partide este programat pe 8, 9, 15 şi 16 martie