Rita, aniversare pe podium

Rita, aniversare pe podium

Monica Columbeanu, Cosmina Păsărin, Paula Seling şi Gianina Corondan au fost vedetele prezentărilor de modă care au deschis, miercuri seara, cea de-a noua ediţie a festivalului Bucharest Fashion Week.

Prima defilare a fost semnată de Zina Dumitrescu şi Mihai Albu, care au lansat colecţia „La vie en rose“, în care au predominat materialele fine (mă- tase, voal), tonurile de ciclamen şi imprimeurile florale. Colecţiile din prima seară au adus în atenţia publicului diferite stiluri vestimentare, de la casual-sport (Ştefan Muscă, BSB, Toi & Moi, Orsay), popart (Lorena Trică), elegant-opulent (Oana Săvescu sau Casa de blănuri Langellotti).

Ultimele tendinţe în materie de accesorii au fost prezentate în colecţia Veronesse, a cărei vedetă a fost cântăreaţa Paula Seling, aflată pentru prima dată pe podium, în ipostaza de model. Prima seară a Bucharest Fashion Week s-a încheiat cu prezentarea Ritei Mureşan, o colecţie aniversară la 10 ani de activitate în domeniul modei, intitulată „România“.   De altfel, creatoarea a sărbătorit miercuri seară această cifră rotundă alături de prieteni şi apropiaţi, în clubul Infidelio. Printre cei care au felicitat-o pe Rita s-au numărat Monica Columbeanu şi sora sa, Ramona, Iuliana Marciuc, Oana Roman, dar şi fostul soţ al creatoarei, Nelu Mureşan.

Ne puteți urmări și pe Google News