În luna mărțișorului, Richard Clayderman dăruiește un concert deosebit cu un repertoriu diferit, ales special pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii. Spectacolul, creat pentru a vă introduce într-o atmosferă romantică de primăvară, este cadoul inedit cu ocazia mărțișorului, cadoul care îi va surprinde și îi va emoționa pe cei iubiți de dumneavoastră.

Conform unui comunicat de presă, ”Balade pour elle” este o producție grandioasă completată de decoruri impresionante și efecte de lumini care transpun publicul într-un univers al tandreței. Mai mult decât atât, invitat special la acest eveniment va fi legendarul maestru al naiului Gheorghe Zamfir, făcând din acest spectacol o premieră mondială la care se vor întâlni doi titani ai muzicii internaționale. Sublimele acorduri de pian se vor împleti cu sunetul cristalin de nai pe 9 martie la Sala Palatului.
“The prince of romance”, așa cum a fost denumit pianistul, a pregătit pentru publicul român atât de apropiat sufletului său un spectacol excepțional, în premieră mondială. ”Balade pour elle” este evenimentul lunii martie, conceput într-o atmosferă emoțională și romantică, având scopul de a vă introduce într-un univers unic marca Richard Clayderman.

Artistul va da viață pianului său timp de două ore magice în care va interpreta un playlist creat special pentru doamnele şi domnişoarele care îi iubesc muzica. Profesionalismul, perfecționismul și atenția sa la cele mai mici detalii fac din fiecare spectacol o experiență unică și o amintire prețioasă.

Richard Clayderman este unul dintre cei mai iubiți artiști contemporani. Acesta a înregistrat peste 1.300 de melodii, are peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, motiv pentru care vă recomandăm cu încredere concertele sale.

Invitatul său special, Gheorghe Zamfir, este recunoscut ca “Maestrul naiului” și reprezintă o comoară națională, fiind cel mai cunoscut artist român contemporan pe plan internațional. Acesta a avut numeroase turnee internaționale și a contribuit la coloane sonore din filme prestigioase de la Hollywood.

”Balade pour elle” va fi experiența romantică de început de 2016 pe care vei vrea să o împărtășești cu cei dragi, va fi modul tău inedit de a le arăta că îi iubești, va deveni concertul despre care vei povesti întregul an. Biletele sunt disponibile la prețurile de 99, 140, 200, 250 şi 350 de lei în rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas, și online pe eventim.ro.