Editura Evenimentul si Capital

Rezultate simulare evaluarea națională 2019. Elevii, în corzi. Când se vor afișa rezultatele

Autor: | | 0 Comentarii | 3395 Vizualizari

REZULTATE SIMULARE EVALUAREA NAȚIONALĂ EDU.RO. Începând de luni, 11 martie, aproximativ 350.000 de elevi susţin simularea Evaluării Naţionale la care participă, în premieră, şi elevii clasei a VII-a pe lângă cei de clasa a VIII-a. Rezultatele vor fi comunicate pe 22 martie şi vor fi anunţate pe site-ul Edu.ro.

REZULTATE SIMULARE EVALUAREA NAȚIONALĂ EDU.RO Potrivit calendarului aprobat de Ministreul Educației, rezultatele de la simulare vor fi afișate pe data de 22 martie. După care, acestea vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

REZULTATE SIMULARE EVALUAREA NAȚIONALĂ EDU.RO Corectarea lucrărilor se va face în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învatamânt în care elevii susţin simularea.

REZULTATE SIMULARE EVALUAREA NAȚIONALĂ EDU.RO Mai mult decât atât, anul acesta, la solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

REZULTATE SIMULARE EVALUAREA NAȚIONALĂ EDU.RO Ministerul Educației susține că rolul acestor simulări, atât la elevii de a VII-a, cât și la cei de a VIII-a este acela ca elevii să se familiarizeze cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obținerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie, se arată pe Edu.ro.

Lucian Bute, oficial retras din box! “Mr. K.O.” pune punct carierei. Mesaj ferm al canadienilor

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI